cs 1.6 fps arttırma yükseltme

Bildiğiniz gibi counter strike 1.6 da iyi oynamanızı ya da oyundan zevk alabilmeniz için fps ‘ nizin yüksek olması gerekiyor. İnternette birçok konular dönüyor; fps yükselten cfg vs diye. Tabi ki katkı sağlıyor bu tür cfg ler ama öncelikli sizin donanımınızın yeterli olmasıdır.

Gelen aramalar: fps yükseltme, cs 1.6 fps yükseltme, cs 1.6 fps sorunu, cs 1.6 windows 7 fps yükseltme, cs  1.6 laptopda fps yükseltme, cs 1.6 fps düşme sorunu, nvidia fps yükseltme, cs 1.6 fps 101 yapma, nvidia ekran kartında fps yükseltme, fps yükseltme kodları, cs 1.6 fps arttırma




Öncelikle size birkaç kod vereceğim bunları gireceksiniz baktınız fps hala istenen değerde değil ya ekran kartınızı güncelleyeceksiniz ya da  ekran kartı yönetim panelinden ayarlamalar yapacaksınız. Bu arada cs 1.6 da fps en yüksek 101 olur refleshlock programları falan hikaye performansı etkilemez.

Yazmanız gereken kodlar; (bunları tek tek konsola girin.)

fps_max 101
fps_modem 101
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_showfps 1
net_graph 3

Bunları girdiniz baktınız olmuyor fps yükselmiyor bir türlü o zaman ekran kartınızın güncel olup olmadığını kontrol edin. Bilgisayarıma tıklayıp aygıt yöneticisine girin daha sonra görüntü bağdaştırıcılarına girin ünlem soru işareti falan yoksa büyük bir ihtimal günceldir. Ama siz yine de adını taratıp Google da son sürümünü indirin ve kurun. Örneğin resimde kini nvidia geforce 8500 gt Windows 7 driver diye aratacaksınız.


Güncellemeden önce aşağıdaki yöntemide deneyebilirsiniz; nvidia ekran kartı olanlar için söylüyorum. Bu kesin yöntemdir fps 101 olacak. Masaüstüne sağ tıklayıp nvidia denetim masasını açın ve 3d ayarlarının yönetilmesine tıklayın. Dikey senkronizasyonu kapalı yapın ve diğerleri de aşağıdaki resimdeki gibi değerler olsun.


Denedikten sonra olumlu ya da olumsuz  yorum yaparsanız yardımcı olmaya çalışırım.



2 yorum :

Unknown dedi ki...

Beyler benim fps 5 de her yolj denedim yukselmio nolur acill cozum

Unknown dedi ki...

cl_fpsmax_101 felandı heralde boyle bisi yap,

Yorum Gönder