counter strike arka planları

Merhaba arkadaşlar sizlere counter strike 1.6 dört büyük takımların arka planlarını paylaşacağız. Counter strike 1.6 arka plan tamamıyla kullanışlıdır,  herhangi bir kasma vs problemi yaşatmaz.

Öncelikle yapmanız gerekenler aşağıdaki counter strike 1.6 orjinal arka planı indirin. Bu orjinal arka planı indirme nedeniniz arka plandaki oyunyoneticisi mga nın arka planına eklediği ip resim vs kalkar.

indirmek için tıkla - 1

C:\Program Files\Valve\cstrike\ içerisindeki resource klasörünü silip içerisine buradaki resource klasörünü atın.(indirdiğiniz dosyanın içerisindeki resource klasörünü atın.)  ve aynı şekilde

C:\Program Files\Valve\cstrike_turkish buradaki resource klasörünü silip yine indirdiğiniz resource klasörünü içerisine atın.


Şimdi alttaki linklerden hangi takımlıysanız onu indirin ve indirdiğiniz klasör içerisindeki dosyaların hepsini kopyalayıp   C:\Program Files\Valve\cstrike\resource\background    içerisine atın ve değiştirilsinmi sorusuna evet deyin ve yine aynı şekilde

C:\Program Files\Valve\cstrike_turkish\resource\background yine aynı şekilde buraya da atın indirdiğiniz temanın dosyalarını.

//Ortadaki csciler logosu sadece burada vardır indirdiğiniz dosyaların orjinalinde yoktur//







0 yorum :

Yorum Gönder